zaterdag 29 juni 2013

Bloggerslunch Vaassen

Vorig weekend was er één vol ontmoetingen en ja... bloggers! Het begon zaterdag met een high tea bij Mignon van Authentique Mignon. Super gezellig en erg lekker. Leuk om iedereen weer of te ontmoeten te zien die meewerkt aan het magazine. Door naar de zondag! Een bloggerslunch in Vaasen, georganiseerd door Sandra, Accessorize your home, en Femke en Eddy van Hééérlijk. Een topmiddag met een heeerlijke lunch ;-) en veel bloggers, van food- tot lifestyle.

En dan de locatie, B&B Mollenvlied, zeker één om te onthouden voor een break in eigen land. Middenin het bos, op de Veluwe. Na een middag met lekker eten en gezellig kletsen was het tijd om weer is richting huis te gaan maar zeker niet met lege handen want zowel Sandra als Jussi van DaWanda hadden een goodiebag voor ons.

Dus ja, eenmaal thuis alles bekeken en totaal verrast over de leuke visitekaartjes die mensen hebben, super!! Nou had ik voor mezelf wat ideetjes maar geloof me... nu nog meer. Super dank allen voor het topweekend!Hier nog even kleine collage van een paar originele visitekaartjes van o.a. Aesthetic you,  Langius Design,  April&May en Soyz. Heel klein want er waren echt zoveel mooie originele kaartjes. 
 TIP:
Op de blog van Aesthetic you, Eénig Wonen en 101woonideeen vind je de complete lijst met alle bloggers en hun blogs!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen