woensdag 5 september 2012

Het Noordeinde

Afgelopen zondag was er op het Noordeinde het Art&Fashion event. Min of meer per ongeluk kwamen we er terecht en dat maakte het des te leuker! Galeries in en uit, gezellige restaurantjes met terrasjes op straat en soms zie je dan ineens weer hoe mooi het daar is. Vaak fiets ik hard over het Noordeinde heen zonder echt te zien wat er er allemaal is en gebeurd maar deze zondag hebben we zeker weer is gezien wat voor moois daar allemaal is te zien en ik heb mezelf de belofte gedaan om toch echt weer wat vaker een rondje Noordeinde te doen. Want wat een mooie kunst is er te vinden en wat een leuke winkels heb je er toch! Je zou bijna denken dat dit blogje geschreven is door het promotiebureau Den Haag haha, maar voor de mensen die er nog nooit geweest zijn, als je een beetje door de rooie dockers ;-) heen kan kijken is er zoveel inspiratie te vinden!


Old Habits te zien bij Galerie Den HaagCrail Moansburg exposeert bij Galerie Den HaagAlles op interieur gebied bij Byron & Jones, mooie winkel met super luxe uistraling en als je achter in de winkel staat, kijk dan evennaar buiten. Fantastische stadstuin! Wie zou niet zo een pand willen?

mooie fotó collage bij Byron & Jones


Voor sta je in de drukte van de stad en achter de rust  met een super tuin!
Bij Galerie Het Cleyne Huys was net de expo te zien van Erlinde Boersma en Guido van Ophoven. Zeker een bezoekje waard! Ik werd vooral gegrepen door het werk van Erlinde Boersma. Daranaast heeft deze Galerie ook nog een prachtige beelden tuin die het bekijken waard is.
Tsja... en als je dan toch op het Noordeinde loopt, zit er om de hoek Kado om de hoek, daar hebben ze dan weer hele fijne presentjes!


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen