woensdag 22 augustus 2012

Budget Styling

Jep, het is een tijd waarin iedereen wat beter op de uitgaven let en wat voorheen zo werd aangeschaft daar wacht men nu vaak toch even mee. Dat hoeft  dus echt niet meer! Naast de Kringloop waar je echt leuke dingen vandaan kunt halen, zijn er nog veel meer leuke manieren om je interieur op te leuken zonder dat je gelijk een halve maand over hebt aan het einde van je salaris ;-) Go go budget Styling!

Mag ik jullie voorstellen: Winwinwonen. Op deze site kun je je woonaccessoires verkopen die te mooi zijn om zomaar weg te doen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen hier gebruik van maken. En wat is er nu leuker om na een geslaagde verkoop voor jezelf iets nieuws te kopen via dezelfde site! Hoe meer mensen hier gebruik van maken hoe meer leuks er op de site komt. Dus ik zeg verzamel al je mooie woonaccessoires waar je op uit bent gekeken en maak er iemand anders heel blij mee! Hoe het werkt lees je hier.


En dat is nog niet alles.... Zo is er ook Keypoint Francine. Naast haar winkel, Kijk bij Francine in Leiden, is Francine gestart met haar makelaarsbedrijf. Zowel koop als verhuur. De huizenmarkt zit vast en mensen die al wel een nieuw huis hebben maar hun oude huis nog niet hebben kunnen verkopen willen dit soms gaan verhuren. En wil je nu je huis verhuren, kijk dan zeker even op haar site want de optie Lowbudget Styling kan jouw te verhuren ruimte helemaal afmaken.


Conclusie? Heel veel leuke initiatieven van ondernemers die zeker de moeite waard zijn om te bekijken! Crisis: ja. Resultaat: nieuwe ideeen, andere invalshoeken. Ik vind het leuk om te zien en te volgen.
Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen